Grönt

Bakad rödbeta

kokos, dill och krispig potatis

95 kr

”Tomatpaj”

kaprismajonnäs, lök, späda blad och örter

115 kr

Bakat ägg

grönsparris, brynt smörskum, rökt gravad äggula och vilda örter från Gotland

125 kr

Blomkål

grillat smör, gula ärtor, ras el hanout, ramslök och riven Wrångebäckost

120 kr

Hav

Sikrom

inkokt kronärtskocka, gräddfil, lök och dill

170 kr

Halstrad kammussla

koriander och grön chili salsa verde, kammussla tartar, pomelo och ingefära

165 kr

Sotad Fröja lax

färskpotatis, gräslök, forellrom, potatisskum, brynt smör och pepparrot

175 kr

Kött

Bakad lammbringa

grillad tomatsås, basilika, citron och rökt auberginekräm

155 kr

Tartar på svenskt nötinnanlår

syltad ingefära, emulsion på vattenkrasse, linfrön, sötsyrlig rödlökskräm

165 kr

Knäredskyckling

variation på morot, dragonemulision, sotad inlagd lök och brödchips

170 kr

Dessert

Mandelparfait

italiensk maräng, bourbon och mandarinsorbet

105 kr

Inkokta rabarber

sorbet på fänkål, atsinakrasse, vaniljkräm och puffat ris

105 kr

Svenska ostar

varieras efter tillgång och serveras med marmelad och brödcrisp

150 kr

”After Eight” strutar

2 små strutar fyllda med chokladkräm och päron mousse

52 kr

Kvällens sorbet
49 kr

Grön meny

Bakad rödbeta

kokos, dill och krispig potatis


”Tomatpaj”

kaprismajonnäs, lök, späda blad och örter


Bakat ägg

grönsparris, brynt smörskum, rökt gravad äggula och vilda örter från Gotland


Inkokta rabarber

sorbet på fänkål, atsinakrasse, vaniljkräm och puffat ris


420:- per person

Menu Le Nom

Bakad rödbeta

kokos, dill och krispig potatis


Sotad Fröja lax

färskpotatis, gräslök, forellrom, potatisskum, brynt smör och pepparrot


Knäredskyckling

variation på morot, dragonemulision, sotad inlagd lök och brödchips


Inkokta rabarber

sorbet på fänkål, atsinakrasse, vaniljkräm och puffat ris


520:- per person

serveras endast samtliga i sällskapet